♥Daisypath Wedding tickers♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

♥Daisypath Friendship tickers♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Tuesday, November 13, 2012

♥ my bam bam genap 9 bulan♥

ni la gambar my bam bam genap 9 bulan 

♥ my bam bam dah pandai memanjat.....mcm2 "peel" dia....hihihihihi.... 

Wednesday, September 26, 2012

♥my princess today 8 month 1 day♥


♥ni ha....my princess punye ragam...banyak akai pn ado...♥

♥kejap je rase anak umie n ayah ni dah 8 bulan 1 hari♥

♥hope pengarang jantung umie n ayah ni....berjaya dlm kehidupan...murah rezeki n sihat2 selalu♥

Wednesday, August 29, 2012

♥ Raya Aidilfitri 2012♥

♥Tahun ni beraya bertiga...tahun lepas beraya bertiga gak....tp balqis dlm perut g♥
 ▲
♥ni budak x reti duk diam...lasak!!♥

 ▲
♥balqis with ayah di pagi raya @ rumah atok md noor n wan rose - kg melayu bt 16, rawang♥

 ▲
♥my heart 2 2 ni♥

 ♥balqis with umie di pg raya

 ♥kami again

 ♥kami!!theme turqoise


 




 
 ▲
♥perghhh...penat r...byk sgt...ni yg ade..hihihi...

♥SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN♥
 ♥DUIT RAYA

♥my princess dah 7 bulan 4 hari ♥

 ♥ hai!!! pg2 umie dah snap gambar saya time tido....lalala~~~♥

♥time ni...saya dah genap 7 bulan♥

 ▼
♥ time ni dah SYAWAL ke 9 - tahun 2012 :)♥

♥ time ni saya tgh main agah2 ngan ayah saya♥ 

♥ time ni puas umie saya pujuk suh tgk camera kat bbm umie yg ade angry bird tuh♥ 
♥geram la umie tgk kamu ni...byk ragam tul...byk mulut...bising...mcm2 nak ckp...♥

♥haaaa.....baru nak tgk camera hp umie ni ha....puas pujuk2...grrrr....pandai pun anak umie tgk camera :)♥
♥umie n ayah saaayaaaaaaanngg balqis...muahhh!!♥
♥semoga balqis menjadi kaum hawa yg di idam2kan oleh kaum adam♥
♥semoga menjadi org yg berguna di dunia n di akhirat kelak♥
♥semoga berjaya di masa hadapan♥
♥semoga sihat2 selalu♥
♥murah rezeki♥
♥semoga menjadi anak yg solehah♥
♥AMIN3♥

♥kami!! The One Happy Family♥

Thursday, July 26, 2012

♥ my princess dah 6 bulan♥

♥Alhamdulillah.....genap 6 bulan my princess pada 25 julai 2012 (semalam) ♥


♥ ni la gambar sebelum 6 bulan - 2nd day puasa 2012 kat rumah wan rose n atok md noor♥


♥kejap je rase dah 6 bulan anak umie ni...maaf la...gambar terkini awak x de sayang...sbb...rambut awak x sempat tumbuh panjang lg...so...gambar semua same jew...hihihi....umie n ayah sayang balqis...doa umie n ayah sentiasa mengiringi mu sayang...semoga menjadi anak yg solehah....mendengar kate pade org tua....n insyaallah...menjadi org yg berguna di dunia & di akhirat...amin3...♥muaachhhhhh♥


♥ happy family♥



Monday, July 2, 2012

♥ragam si kecil ku♥

                           
                                     ♥alamak....dah pandai masuk jari kaki ke dlm mulut...♥


♥hahaha...kena buli ngan umie dia ni...main2 sampai x reti nak betulkan..pas tuh..mengamuk...kakaka♥



♥anak ayah la katekan...nangis2 cr umie dia gak..huhuhu...ayah yg selalu mengusik dia..kalo sehari x nangis...x sah...hihihi...♥

♥my baby gurl dah 5 bulan♥


                   ♥ni la si kecik yg x reti nak duduk diam....huhuhu...♥


                          ♥dah pandai tgk camera..say cheese....hihihi...♥



                         ♥time nak g check up untuk 5bulan....tp gambar ni dah 5 bulan 1 hari...♥


                                   ♥happy bezday balqis yg ke 5 bulan♥